<

Privacy Policy

PRIVACYVERKLARING
vof de kijkdoos
vof de kijkdoos is de verantwoordelijke voor de persoonsgegevensverwerking, zoals
omschreven in deze privacyverklaring.
Postadres: Goorstraat 15 5384pp Heesch
E-mailadres: info@houtenwekker.nl
Telefoonnummer: 0627175630
KvK-nummer: 69516804
Btw-nummer: NL857902556B01
Functionaris Gegevensbescherming/Data Protection Officer: Mart van der Lee.
vof de kijkdoos stelt deze privacyverklaring op om inzicht te geven over het gebruik
van persoonsgegevens op https://www.houtenwekker.nl (hierna “de website”), en
alle aan de website gerelateerde domeinen.
Onder persoonsgegevens worden alle gegevens verstaan waarmee een individu
geïdentificeerd kan worden, zoals de naam, het klantnummer en de persoonlijke
contactgegevens. Gegevens die niet persoonlijk zijn, maar in combinatie met
persoonlijke gegevens tot identificatie van de gebruiker leiden, hebben tevens te
gelden als persoonsgegevens.
Deze privacyverklaring is van toepassing op iedereen die de website bezoekt, of op
enig andere wijze met de website communiceert (hierna “de gebruiker”).
vof de kijkdoos verbindt zich ertoe de Verordening (EU) 2016/679 van het Europees
Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke
personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het
vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (algemene
verordening gegevensbescherming) en de Uitvoeringswet Algemene verordening
gegevensbescherming in acht te nemen.
vof de kijkdoos draagt zorg voor passende maatregelen ter bescherming van de
verzamelde en verwerkte persoonsgegevens.
In het geval van vragen naar aanleiding van deze privacyverklaring, of andere aan
privacybescherming gerelateerde vragen, kan contact opgenomen worden via:
info@houtenwekker.nl
Tel: +31 627175630.
2/7
Tevens kan er rechtstreeks contact opgenomen worden met de Functionaris voor de
Gegevensbescherming via:
info@houtenwekker.nl
Mart van der Lee
+31627175630.
Deze privacyverklaring is voor het laatst bijgewerkt op: 14 augustus 2022.

  1. WELKE GEGEVENS WORDEN VERWERKT
    Bij het gebruik van de website of diensten van vof de kijkdoos kunnen de volgende
    persoonsgegevens worden verzameld en verwerkt:
    __.
  2. DOEL VAN DE VERWERKING VAN DE GEGEVENS
    Met inachtneming van de privacywetgeving, worden de persoonsgegevens van de
    gebruikers uitsluitend gebruikt voor de volgende doeleinden:
    __.
    In navolging van artikel 6 Algemene Verordening Gegevensbescherming heeft de
    verwerking van persoonsgegevens voor de bovengenoemde doeleinden de volgende
    grondslag:
    De gebruiker heeft toestemming gegeven voor de verwerking van zijn
    persoonsgegevens. (lid 1 sub a) De gegeven toestemming kan te allen tijde
    door de gebruiker worden ingetrokken.
    De verwerking is noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst met de
    gebruiker. (lid 1 sub b)
    De verwerking is noodzakelijk vanwege een wettelijke verplichting van de
    verwerkingsverantwoordelijke. (lid 1 sub c)
    De verwerking is noodzakelijk om vitale belangen te beschermen. (lid 1 sub d)
    De verwerking is noodzakelijk om een taak van algemeen belang of openbaar
    gezag uit te oefenen. (lid 1 sub e)
    De verwerking is noodzakelijk voor de behartiging van de gerechtvaardigde
    belangen van de verwerkingsverantwoordelijke of van een derde. (lid 1 sub f)
    3/7
    De gerechtvaardigde belangen betreffen het volgende:
    voor het versturen van producten, en voor eventuele Garantie.
  3. ONTVANGERS VAN DE PERSOONSGEGEVENS
    Persoonsgegevens kunnen door vof de kijkdoos worden verstrekt aan derden, indien
    dit verenigbaar is met het in deze privacyverklaring genoemde doel waarvoor de
    gegevens zijn verzameld. De gegevens kunnen in opdracht van vof de kijkdoos
    worden doorgegeven aan de volgende ontvangers:
    Owner Mart van der Lee
    Owner T. Verhagen.
    Persoonsgegevens worden enkel verstrekt voor de periode en omvang die
    noodzakelijk is voor de uitvoering van de door vof de kijkdoos gegeven opdracht aan
    de ontvangers.
    In alle gevallen van verstrekking van persoonsgegevens aan derden, draagt vof de
    kijkdoos er zorg voor dat de gegevens enkel voor de beoogde doeleinden worden
    gebruikt en overeenkomstig het wettelijk verzekerde beschermingsniveau worden
    bewaard.
    vof de kijkdoos verkoopt de gegevens van de gebruiker nooit voor commerciële
    doeleinden.
  4. BEWAARTERMIJN VAN DE GEGEVENS
    De persoonsgegevens worden door vof de kijkdoos niet langer gebruikt of
    opgeslagen dan noodzakelijk is voor het bereiken van de doelstellingen waarvoor de
    gegevens worden verzameld overeenkomstig deze overeenkomst.
    De bewaartermijn is in ieder geval niet langer dan: Tot einde garantie tijd.
  5. RECHTEN VAN DE GEBRUIKERS
    De gebruiker van de website kan op ieder moment zijn rechten uitoefenen ten
    aanzien van vof de kijkdoos.
    De gebruiker kan zijn verzoek tot de uitoefening van één of meer van zijn rechten
    kenbaar maken aan vof de kijkdoos middels één van de in deze privacyverklaring
    genoemde contactgegevens van vof de kijkdoos of van de Functionaris
    Gegevensbescherming.
    4/7
    vof de kijkdoos geeft gehoor aan het verzoek van de gebruiker, tenzij het verzoek
    ongegrond of buitensporig is.
    vof de kijkdoos geeft uiterlijk binnen een maand na het verzoek reactie op het
    verzoek van de gebruiker, ook wanneer geen gehoor wordt gegeven aan het
    verzoek.
    De reactie op het verzoek dient duidelijk te zijn voor de gebruiker, en dient schriftelijk
    of via andere (elektronische) middelen te worden verstrekt aan de gebruiker.
    a. Recht op informatie over de verwerkingen
    De gebruiker van de website heeft het recht op een duidelijke en transparante uitleg
    over de gegevensverwerking.
    Middels deze privacyverklaring verstrekt vof de kijkdoos informatie over de bron van
    de gegevens, de gegevensontvanger(s), de doelstellingen, noodzakelijkheid en
    grondslag van de gegevensverwerking, de waarborgen voor gegevensbescherming,
    de bewaartermijn, de contactgegevens voor klachten, de rechten van de gebruiker.
    b. Recht van inzage
    De gebruiker van de website heeft het recht om, met redelijke tussenpozen, zijn
    persoonsgegevens die zijn verzameld in te zien.
    vof de kijkdoos verstrekt de gebruiker, indien hierom is verzocht, inzage in een
    overzicht met in ieder geval de volgende gegevens met betrekking tot de gebruiker:
    de doelstellingen voor de gegevensverwerking;
    de categorieën van persoonsgegevens die worden verwerkt;
    de ontvangers of categorieën van ontvangers aan wie de persoonsgegevens
    worden doorgegeven;
    de bewaartermijn van de persoonsgegevens;
    het recht op wijziging, verwijdering, beperking, of bezwaar;
    het recht om een klacht in te dienen.
    Wanneer de gebruiker verzoekt tot inzage in zijn verzamelde persoonsgegevens,
    wordt voordat inzage wordt gegeven, de identiteit van de gebruiker vastgesteld door
    vof de kijkdoos.
    Indien een kopie van de gegevens wordt verstrekt aan de gebruiker, worden voor de
    verstrekking van de kopie geen kosten in rekening gebracht, tenzij de gebruiker
    meerdere kopieën wil ontvangen en hier op basis van administratieve kosten een
    5/7
    redelijke vergoeding voor gevraagd kan worden.
    De kopie wordt schriftelijk aangeboden, waaronder begrepen in elektronische vorm.
    Indien de gebruiker het verzoek tot inzage elektronisch indient, wordt de kopie van
    de gegevens eveneens middels elektronische vorm verstrekt, tenzij de gebruiker
    anders verzoekt.
    Een kopie van de persoonsgegevens wordt binnen een maand na het verzoek aan
    de gebruiker verstrekt.
    c. Recht op rectificatie
    De gebruiker van de website heeft het recht om zijn persoonsgegevens te corrigeren
    of aan te vullen indien deze niet accuraat zijn.
    Indien de gebruiker niet de mogelijkheid heeft om zijn persoonsgegevens zelf te
    corrigeren of aan te vullen, kan de gebruiker vof de kijkdoos opdragen zijn
    persoonsgegevens te corrigeren of aan te vullen.
    vof de kijkdoos brengt alle ontvangers van de persoonsgegevens op de hoogte van
    de gewijzigde gegevens, tenzij dit onmogelijk blijkt of onevenredige inspanning vergt
    in verhouding tot de belangen van de gebruiker. vof de kijkdoos verstrekt de
    gebruiker informatie over deze ontvangers indien de gebruiker hierom verzoekt.
    d. Recht op gegevenswissing
    De gebruiker van de website heeft het recht om zijn verzamelde persoonsgegevens
    door vof de kijkdoos te laten wissen, indien sprake is van één van de in artikel 17, lid
    1 Algemene verordening gegevensbescherming genoemde situaties.
    Tevens heeft de gebruiker het recht om ‘vergeten te worden’ indien vof de kijkdoos
    persoonsgegevens van de gebruiker openbaar heeft gemaakt en de gebruiker
    verzoekt om uitwissing van zijn gegevens. vof de kijkdoos dient in dit geval de nodige
    maatregelen te nemen om andere verwerkingsverantwoordelijken op de hoogte te
    brengen dat de gebruiker zijn persoonsgegevens of enig kopie hiervan wil uitwissen.
    Er hoeft geen gehoor te worden gegeven aan een verzoek tot uitwissing van
    persoonsgegevens indien de verwerking van de gegevens nodig is voor één van de
    in artikel 17, lid 3 Algemene verordening gegevensbescherming genoemde redenen.
    e. Recht op beperking van de verwerking
    6/7
    De gebruiker van de website heeft het recht om de verwerking van zijn
    persoonsgegevens te beperken indien sprake is van één van de in artikel 18, lid 1
    Algemene verordening gegevensbescherming genoemde situaties.
    In het geval van de uitoefening van de beperking van de
    persoonsgegevensverwerking mogen de gegevens enkel worden verwerkt:
    met de toestemming van de gebruiker;
    voor de instelling, uitoefening of onderbouwing van een rechtsvordering;
    ter bescherming van de rechten van derden of om gewichtige redenen van
    algemeen belang voor de Europese Unie of een lidstaat.
    vof de kijkdoos brengt alle ontvangers van de persoonsgegevens op de hoogte van
    de beperking van de gegevensverwerking, tenzij dit onmogelijk blijkt of onevenredige
    inspanning vergt in verhouding tot de belangen van de gebruiker. vof de kijkdoos
    verstrekt de gebruiker informatie over deze ontvangers indien de gebruiker hierom
    verzoekt.
    f. Recht op overdraagbaarheid van gegevens
    De gebruiker van de website heeft het recht om zijn persoonsgegevens te verkrijgen
    van vof de kijkdoos in een gestructureerde, gangbare en machineleesbare vorm en
    door te geven aan een andere verwerkingsverantwoordelijke, zonder dat vof de
    kijkdoos hem hierbij hindert, indien sprake is van één van de in artikel 20, lid 1
    Algemene verordening gegevensbescherming genoemde situaties.
    Indien de gebruiker zijn recht op overdraagbaarheid van gegevens uitoefent heeft de
    gebruiker tevens het recht dat de persoonsgegevens rechtstreeks van de ene naar
    de andere verwerkingsverantwoordelijke worden doorgestuurd, tenzij dit technisch
    niet mogelijk is.
    De uitoefening van het recht op overdraagbaarheid laat het recht tot
    gegevenswissing onverlet. Dat recht geldt niet voor de verwerking die noodzakelijk is
    voor de vervulling van een taak van algemeen belang of van een taak in het kader
    van de uitoefening van het openbaar gezag dat aan vof de kijkdoos opgedragen is.
    De uitoefening van het recht op overdraagbaarheid doet geen afbreuk aan de
    rechten en vrijheden van derden.
    g. Recht van bezwaar
    De gebruiker van de website heeft te allen tijde het recht om bezwaar te maken,
    vanwege zijn specifieke situatie, tegen de verwerking van zijn persoonsgegevens
    7/7
    door vof de kijkdoos.
    In bovenstaand geval zal vof de kijkdoos staken met de verwerking van de
    persoonsgegevens van de gebruiker, tenzij vof de kijkdoos dwingende
    gerechtvaardigde gronden voor de verwerking kan aanvoeren die zwaarder wegen
    dan de belangen, rechten en vrijheden van de gebruiker, of die verband houden met
    de instelling, uitoefening of onderbouwing van een rechtsvordering.
    Bij verwerking van de persoonsgegevens voor direct marketing doeleinden, heeft de
    gebruiker te allen tijde het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van zijn
    persoonsgegevens.
    Indien de gebruiker bezwaar maakt tegen gegevensverwerking ten behoeve van
    direct marketing, worden de gegevens niet langer voor deze doeleinden verwerkt.
    h. Klachtrecht
    De gebruiker van de website heeft het recht om een klacht in te dienen met
    betrekking tot de verwerking van zijn persoonsgegevens door vof de kijkdoos bij de
    Autoriteit Persoonsgegevens.
    Zowel klachten met betrekking tot de verwerking van de persoonsgegevens van de
    gebruiker, als klachten met betrekking tot onjuiste naleving van de toepasselijke
    wetgeving kunnen worden ingediend.
    De Autoriteit Persoonsgegevens is in Nederland aangesteld voor het houden van
    toezicht op persoonsgegevensverwerking. Informatie met betrekking tot de Autoriteit
    Persoonsgegevens kan gevonden worden op https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/.
  6. WIJZIGING VAN DE PRIVACYVERKLARING
    Deze privacyverklaring kan in verband met nieuwe ontwikkeling van de website of
    een aanpassing van de wettelijke verplichtingen gewijzigd worden.
    De meest recente versie van de privacyverklaring kan geraadpleegd worden op de
    website. Hierbij staat de laatste wijzigingsdatum vermeld.
De waardering van houtenwekker.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 51 reviews.